2010. július 28., szerda

Lakást kérnek

Forrás: Szabolcs ONLINE kivonat
Bejelentés nélkül távozott
- Tavaly június 19-én hagytuk el az országot, mert rettegésben éltünk - kezdi kálváriájának történetét Horváth György, aki 1979-től élt a Huszár-telepen és távozásáig, 11 éven át, a terület városi alkalmazásban álló gondnoka volt. - Gyilkolták a cigányokat Magyarországon, a tiszalöki áldozatot ismertem is. Soha senkinek nem ártott. Korábban a lányomat, az unokáimat is megtámadták a gárdisták. Persze a jobb élet reménye is hajtott - teszi hozzá.
Horváth György a felesége nevén lévő önkormányzati bérlakásban élt a Huszár-telepen, de mikor elkeseredésében úgy döntött, hogy elhagyja az országot, nem értesítette szándékáról a Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft.
- A hónap folyamán 5 család, 20 ember jött vissza Kanadából, egy család kivételével valamennyien Nyíregyházán vannak - mondja Balogh Artúr, a nyíregyházi Cigány Kisebbségi Önkormányzat (CKÖ) elnöke. - Nem jó szántukból mentek el. Tavaly a cigányok elleni gyilkosságok, támadások félelmet keltettek, a közhangulat rendkívül feszült volt, a Huszár-telepen élők is napokig nem aludtak, rettegtek éjszaka. A munkalehetőségek ezzel együtt még inkább beszűkültek, a szegénység nyomasztóvá vált. Én megértem ezeket az embereket.


Kommentár: A mainstream média romahisztériája "ölik a cigányokat" inspirációjára disszidáltak. Felelősek azok a médiumok, amelyek tömeghisztériát keltettek a romák soraiban.  Tőlük kérjenek kárpótlást, hogy felülteték őket. Vagy pereljék be. 
Elutazták, megették, megitták összegyűjtött javaikat majd most hazudoznak. Mert a hír nem az, hogy a lányát és unokáját megtámadták a gárdisták - tele lett volna ezzel a média, ha ez igaz lenne - hanem az, hogy suttyó kölykökből álló cigányfalkák támadják meg és veszik el mobil telefonjaikat a nyíregyházi fiataloknak, így unokaöcsémnek is.  Két barátom fiától is ugyanígy elvették a mobilját itt Budapesten. Ezek a tények. Akkor most azonnal adjunk nekik lakást? 

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mindkét végletet leírta a szerkesztő úr. Az igazság középen van. Megmondom, hogy mi a feladat:
- ne a gárda tartson rendet
- a rendőrség minden bűnesetre csapjon le.
Most egyébként ez a központi politika is!

Unknown írta...

Úgy van. Csapjon le a rendőrség a mainstream médiára, akik a gárdával riogatnak, no meg azokra, akik a máig kiderítetlen titkosszolgálati módszerekkel szervezett romagyilkosságok - a megfélemlítés híralapja - mögött állnak. A nyomozás iránya egyértelmű: Qui prodest? Hogy nem a Magyar Nemzeti Gárdának állt és áll érdekében, az tuti. Az önvédelem joga és a társadalmi önvédelem joga - azaz az önkéntességen alapuló Magyar Nemzeti Gárda eszméje - nem ördögtől való. Az állami erőszakmonopólium végeredménye pedig jól ismert a történelemből. Rendőrállam és fasiszmus!

Béci írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...

Bennem félelmet keltenek az országban csoportosan grasszáló és egyenlőre még csak mobiltelefont gyűjtő cigány sihederek. Ha ezek felnőnek ... már nem csak mobiltelefont kérnek el ...