2008. február 3., vasárnap

Visítanak a fantomok

Az ingatlanszakmai képviseletekről az egyesülési törvény alapján levezetett összeállításomat a "kertekalján" már vadul támadják. Jellemző módon nem a törvénnyel, nem annak elvárásaival illetve következményeivel foglalkoznak, hanem személyemmel. Vajon kinek, kiknek áll érdekében támadni azt az igényt, hogy a legitim ingatlanszakmai szervezeteket megismerhessük, tudhassuk kik működnek törvény szerint és ismerhessük tagjaikat? Vajon kiknek áll érdekében elkenni az egyes szervezetek kompetenciáit? Kiknek áll érdekében személyében támadni a szerzőt?

Emlékeztetőül az alapírás: Letöltés.

Néhány jellemző reflexió (mert ugye nálunk semmi nem titok :) )
"Kedves Kollegák!
....val mindenben egyetértek. Én mindig tiszteltem azokat, akik időt és fáradtságot nem kímélve állandó levelezésben vannak. Ez a szakma érdekében kifejtve nagyon jó, segíti az információhoz való jutást, de nincs mindenkinek szüksége, hozzáfűzött, öncélú értékelésekre. A saját fényesítésre és mások becsmérlésére írt anyagok többet ártanak, mint használnak. Ugyanakkor hiába gondolom azt, hogy ezek a szerzőt minősítik, sokakat meg tud téveszteni. Ezért is van szükség az ... által írt reflexióra."



"Kedves Kollégák, Tisztelt elnök Hölgyek és Urak! Tekintettel arra, hogy nálam már Tilk úr ezt megelőző hasonló tárgyú írásai korábban kiverték a biztosítékot, így csak azt tudom mondani, hogy az ... levélben megjelölt illetékesekhez történő eljuttatása - no meg a weboldalunkra történő feltétel - tárgyában máris intézkedem."


Dalban Ghymes: Seregek közt ...

Nincsenek megjegyzések: