2008. január 17., csütörtök

Lepkeszeges sült csirkecomb hagymás krumplival

Ahhoz hogy egy fűszer tulajdonságait érzékeljük, ki kell próbálni. Így voltam én a görögszénával, magyarul a lepkeszeggel. A Jemie Oliver fűszerkészlet legkeményebb füszeréről van szó. Legkeményebb annyiban, hogy bizony a kőmozsár csak úgy csikorog, ha őrli az amatőr. A kisérleti alanynak 3 csirkecomb ígérkezett. Ha már ilyen macerás fűszeres kaját csinál egy amatőr akkor akár ki is csontozhatja a csirkecombokat. Még az alsót is. Na ilyet se csináltam még eddig. :) Ellenben megérte. Megismertem egy új illatot, bár Kunpisti szerint szag. Még kóstolók is kerültek rá. Nekem tetszik ez az íz. Megcsinálom máskor is ezt az összeállítást.

Nincsenek megjegyzések: