2010. augusztus 25., szerda

Ölelhess: Félsziget


Posted by Picasa

Erre gondoltam ajándékul Csumikám - a készletemből - a hétvégi Marosvásárhelyi fellépésetek alkalmából. A fenti kis konyhai szettre: a szuper wokra és az újabb albérletbe költözés során elkeveredett vágódeszka pótlásra. Hozzá egy jó kis praktikus Fiskars szakácskéssel és a kiegészítő faeszközökkel. Készíts velük sok egészséges húsos-zöldséges ételt magadnak, a bandádnak - SUBSCRIBE - hogy: Ehessetek, Ihassatok, Ölelhessetek, Alhassatok és a Mindenséggel mérjétek magatokat.
Ez utóbbi, a mindenséggel mérés legyintette meg lelkemet, és dagasztja atyai keblemet. Bizony emlékezem a kis gimnazistára, aki barátaival THC néven zenekart alapított és a KORN együttes volt a bálvány. (Nem tetszett a zenéjük.)
Meg vagyok hatódva és a fülemben cseng a hidegtől didergő hangod a mobilból (mikor éjjel hazafelé tartottál az akkori pecódba, lelépve a banda nagy ünnepéről, a 2008 évben a FONOGRAM Modern Rock katagóriájában első helyezésetek alkalmával, mert másnap az IBM hazai üzemében fel kellett venned a melót): Ugye apukám, most már elhiszed? ( Talán ekkor gratuláltam először a zenei teljesítményetekhez?)
Elhiszem kicsi (nagy) fiam! Most látok megvalósulni egy álmot - én már csak ilyen későn érő típus maradok - amikor a szegény ember legkisebb fia - mint a népmesében - királyfivá válik. Egy színpadon a fő napon  (Vasárnap) toljátok - többekkel együtt - a KORN után a rockot.

Korn
Above & Beyond
Dub FX
Tankcsapda
Zdob şi Zdub
N.O.H.A.
Belga
Taxi
Igor Do'urden
Subscribe
Nora Naughty
Beatrice
Tündérground
Puya
Mike Godoroja & Blue Spirit feat. Marius Mihalache
Magashegyi Underground
Partizan
Dj Almud
Pöli

Elhiszem Fiam, és nagyon büszke vagyok rád, rátok! Királyok vagytok!


Hirtelen felindulásból meg is alapítottam a királyság egypártját, a Másnaposok Pártját, melynek programja egy pontban foglalható össze: A másnaposoknak kvászt! Ezzel várlak mikor eljössz a cuccosért, a Sasadi Mazsolás Kvásszal

Nincsenek megjegyzések: