2011. január 30., vasárnap

Látlelet az Úr 2011. éve Január havában

Már érezhető a fidesz kormányzat jobbító akaratának hatása. A két gyereket nevelő nagy fiam e havi fizetése érezhetően növekedett. Ahol a nagyobb költség, ott maradhat több pénz. Ez jó. Így kevésbé érdekel és bánt, hogy az én rokkant nyugdíjam továbbra is a béka segge alatt van. Ráfaragtam, palira vettek, ezért vagyok Palimadár. De jön még kutyára gyorsvonat. Hiszek abban, hogy hamarosan lesznek itt valódi elszámoltatások húsz évvel, vagyonelkobzások! Nem csak nyolc évre visszamenően látszatból. Mert ebül szerzett jószág, ebül vész. Bűnözőnek börtönben a helye, legyen az akár politikai is, képviselő. Én nem kívánom, mint Petőfi, hogy akasszuk fel a királyokat, szerényen megelégszem csak azzal, hogy jó példával a bűnöző képviselőket is lecsukják, és az ebül szerzett vagyonokat elkobozzák. Itt van mindjárt elsőnek a Gyurcsány vagyon. Hogy pláne törvényes? Milyen törvények alapján is? 
"Csak" az szorongat, hogy az enyémek között - unokatestvéreim - sok a rokkant nyugdíjas, akiket a cuclista  iparosítással kiszakítottak természetes, öngondoskodó közegükből, a faluról, majd városba, panelbe terelték őket, ahol csőre vették (víz, villany, gáz), majd az egzisztenciális bizonytalansággal (munkahelyek megszüntetése, piacok eladása) megbetegítették. Most a janicsárok - Soros tanítványok - és az ifjútörökök - multibérrabszolgák -  az aktívok, tehertételnek érzik őket, mert véreim a panelban nem tudnak csirkét, tyúkot, nyulat tartani az öngondoskodáshoz. Gyerekeiknek meg nincs munkája? Van ebből kiút? Van? A sárga föld? A büdös barlang?

Banán úszik a Dunán, egy oldalágba sodródva bekerül a nádasba majd ott megérez valamit. 
Szól: Én a banán vagyok. Te ki vagy? 
Azonnal érkezik a válasz: Én egy rakás szar. 
Banán felháborodásában: Fúj büdös szar, hogy mersz mellém keveredni ide a felszínre? 
A válasz sem késik: Nyugi Öcsi. Tegnap még én is banán voltam. 

Embertelen világot építettünk. Továbbra is rágja a húsunk - az igaz rasszisták (akik csak kiválasztott önmagukra meg alávaló antiszemita-fasiszta-rasszista gójokra osztják a világot) által irányított és működtetett - globális pénzdiktatúra, az európai bérek ötödének és a 6 %-os kamat fenntartásával. Görögök neki is mentek ugye, a bankoknak?
Így - ilyen hamiskártyás, sipista játékszabályok mellett - mi magyarok a büdös életben nem leszünk "versenyképesek", ha nekünk ötöde pénzforrással és háromszoros kamat teherrel kell versenybe szállni a termelés és a szolgáltatás területein.
Így nem fogunk megújulni, mert kutyából nem lesz szalonna és szarból nem lehet várat építeni.  Csoda az, hogy a halálozások száma nagyobb, mint a születések száma a magunkfajtában?  Másfajtánál nincs ilyen gond ugye? Mert az ő megélhetésük forrásait is tőlünk csikarják ki az adóval? Majd mikor reklamálnánk, lefasiszta-rasszistáznak minket a Soros tanítványok a tudományok fellegváraiból és a tömegkommunikációban, a "sajtó szabadság harcosai", a sajtó-mamelukok? Hiénák, kojotok, kóbor ebek, kik régen a moszkvai Holdra, most meg brüsszeli és nyújorki (bikicsunáj) Holdra vonítanak. Van innen kiút?
Testvéreink felveszik a 300 ezer forintos hitelt a gyerek egyetemi taníttatására - notebookra - és fizetik rendesen a törlesztő részleteket, majd most már 600 ezer forint a tartozásuk a fizetésük meg azonos vagy kisebb? Barátaim mi ez? Milyen törvények, milyen szabályok? Minél többet fizetsz, annál többel tartozol? 
Milyen törvények, milyen szabályok azok, amelyek az ország lakosságának plusz 10 %-át a hajléktalanság irányába szorítja, devizaadóssá téve őket?  Milyen tömegpropaganda az és milyen emberek azok, kik el is hiszik, hogy az áldozat a bűnbak?
Erre, ezekre  nincs ép ésszel elfogadható magyarázat!
Tunéziában, Egyiptomban megmutatták ez hova vezet ugye?  Tömegesen fosztogatják a tehetősebbeket és a kormány tehetetlen. Nem működik a csiki-csuki, nem lehet előadni a trükköt, hogy akkor most jön az ellenzék és igazságot tesz? 
Kik géppel - pénzzel - szállnak fölénk, azoknak mindegy, hogy India, Dél-Amerika, avagy Magyarország, ami alattuk elterül. Úgyis megbombázták már. Nekünk viszont itt a Földszinten betyárul nem mindegy, ha úgy élünk, mint az indiaiak, vagy a dél-amerikaiak. 
A megélhetésre nézve, igen rosszak a törvények és a szabályok itt az EU-ban ránk nézve. A Jog, a Vagyon,  a Pénz asztalainál nagyon a sarkon a helyünk, avagy az asztal alatt, mint a kutyának.  Nagyon nem vigasztal az sem, hogy olyan "fejlettek és felvilágosodtak" lehetünk, hogy a homokosok is házasságot köthetnek, no meg nem dohányzunk a buszmegállókban.  Pedig csak ugye, mindenki a dolgát teszi?
Na és milyen emberek vagyunk, vagytok, akik az igazat szólóra a szélsőséges címkét rakjátok? Milyen ember az, akinek fáj az igaz? 

Nincsenek megjegyzések: