2010. május 5., szerda

Közröhej

Betiltott szervezet egyenruhájában megjelenés szabálysértési tényállást valósít meg. Hallom. (Nem kéne ATV-t is néznem? A szovjet éra nagyarcú hungarofób kedvezményezettjeinek és kitartottjainak aziliumát?) Egyáltalán hogy néz ki a Magyar Gárda egyenruhája? Nézte már valaki? 
Kik azok, akiket egy fekete mellény, avagy fekete - például kommandós - egyenruha sért? Akikben rosszérzéseket kelt? 
És ezt tematizálja a mainstream média? Az ATV? Ki is a tulaj? A gazda? Melynek szeme hízlalja a "jószágot". 
Nyíltan megy továbbra is a fasisztázás és rasszistázás az úgynevezett "baloldali" médiában ? Akkor, amikor 80 %-ban a nemzeti erők kapták meg a bizalmat? 
Bizony időszerű lenne törvénybe iktatni a nemzeti szimbólumok védelmét is, mint páldául a turult és a történelmi magyar zászlókat is. Törvény szerint ne hogy már az legyen a ludas, aki azokat használja, hanem az aki azokat gyalázza. Monjuk ki  egyértelműen, a Magyar (Nemzeti) Gárda  mozgalom ellenzői a hungarofóbok! Ahogy az egyént, úgy a nemzetet is megilleti az önvédelem joga, tehát a magyarellenesség (hungarofób) elleni - törvényeken alapuló - fellépés. Nevesíteni kell végre a magyarellensség illetve a nemzetellenesség tényállásait is, ahogy az izgatás és bomlasztás tényállásait is.  Ahogy azt is meg kell akadályozni, hogy "libanonizálódjon" a helyzet, azaz katonai, félkatonai, avagy csak szervezett - hagyományőrző katonai szellemű - erő pártbefolyás alatt állhasson. A Jobbikhoz hű  Magyar Gárdára - ahogy az MSZMP-hez hű Munkásőrségre sem volt 60 %-os részvételű  95 %-os szavazás melett - nincs szükség! Annal inkább a magyar néphez, a magyar nemzethez  és nemzetállamhoz (e kettő nem ugyanaz) hű Magyar Nemzeti Gárdára viszont igen (emelyben helye van a  nemzeti kisebbségeinknek is, ahogy az szabadságharcaink során is volt) mégpedig égető. Mert amit a magyar honvédséggel műveltek az elmúlt húsz évben, az több mint nemzeti tragédia. A hungarofóbok - ahogy anno Károlyi Mihályék - teljesen védtelenné tették a nemzetet. Gazdaságilag lerohasztották, morálisan szétzilálták!
Remélem az Új Kormányzat és Törvényhozás megerősíti a belső rend védelmét, a rendőrség megerősítésével és a Magyar Nemzeti Gárda felállításával, a belső rendvédelmi erő felállításával (avagy akár a Polgárőrség átalakításával) valamint a külső védelmet a honvédség újraszervezésével is, miáltal újra helye lesz hazafiaknak hazánkban, nemzetállamunkban. És akinek ez nem tetszik, és úgy érzi neki nincs helye, az most már végre ugye utazhat?  Jó utat!

Nincsenek megjegyzések: