2009. március 9., hétfő

A gyarmatosítás: A Magyar Gárda szerepe

Folytatás: Erre a helyzetre épül a Magyar Gárda ellentmondásosnak látszó, bár egyértelmű koncepciója. Régóta a levegőben van egy nemzetőrséghez hasonló önvédelmi testület felállításának igénye, mely a hadsereg tervszerű leépítése és a rendőrség tehetetlensége, politikai befolyásoltsága miatt fogalmazódik meg a védelem nélkül maradt lakosság körében.
A külső érdekeknek alávetett – gyarmati – nyilvános politikában erre nem nyílt lehetőség: a Fidesz emlegette egy hasonló funkció igényét, de a megvalósításhoz nem volt se ereje, se lehetősége. Ennek következtében parlamenten kívüli radikális jobboldali erők közreműködésével jött létre a Gárda, mely hangoztatott karitatív jellege ellenére olyan arculatot választott – fekete egyenruha, karszalag –, mely ijesztő és valóban emlékeztet a nyilasokra, mintegy tálcán kínálva az ellenzőknek az analógiát.
Nem kétséges, hogy a Gárda alapítása nem a magyar nemzet érdekének megfelelően történt, a szándékot sikerült eltéríteni, és bármikor kompromittálhatóvá tenni. A nemzetközi sajtó színterén már jól előkészítették a terepet erre.
Mire jó a Magyar Gárda? Szerepe nem a nyilasveszéllyel való állandó riogatás alapjaként, hanem egy távlatosabb cél érdekében fontos. Érdemes visszatekintenünk a Koszovó-know-how-ra. Ott az albán lakosság szolgált eszközként a szerbek kiűzésére és kisebbségbe szorítására. Míg nem voltak jelen külső befolyásoló hatalmak, nem volt a szerbek és az albánok közt konfliktusig menő feszültség. Mivel Magyarország életét külső hatalmak irányítják, a cigányság stabil szaporulata és a magyarság fogyó létszáma egy kiprovokált etnikai polgárháborút vetít előre, akár egy-két évtizeden belül.Koszovóban az amerikai finanszírozású, csempészekből és terroristákból verbuvált UCK szabadcsapatai kezdték meg a szerb lakosság provokálását, melyre Milošević rendőrsége válaszolt, ezzel kezdődött az a véres történet, mely a Szerbia ellen viselt háborúhoz és Koszovó már szinte véglegesnek tekinthető elszakításához vezetett. A cél a szerbség térdre kényszerítése, az euroatlanti szférába toloncolása és morális megalázása, évszázadokig ható sérelmek elültetése árán.
A Magyar Gárda szerepe nem más, mint az, hogy életre hívja a Roma Gárdát. Kolompár Orbán, az SZDSZ által irányított, korrupt roma vezető már tett utalást egy roma önvédelmi gárda felállítása iránti igényre. A Roma Gárda létre fog jönni, lehet, hogy e cikk megjelenésekor már valóság. Ha létrejött, bármikor számítani lehet további kétoldali provokációkra, mellyel ki lehet kényszeríteni a Magyar Gárda erőszakos cselekményeit vagy a két gárda összecsapását. És akkor elszabadul a pokol. Ez a pokol fog alapot teremteni elsőként a karhatalom erőszakos fellépésére a lakosság ellen – a 2006 őszén begyakorolt módon –, majd később, szükség esetén nemzetközi „béketeremtő” vagy „békefenntartó” erők bevetésére. Miért, milyen célból van egy ilyen forgatókönyvre szükség, és mikor várható bekövetkezte?
Forrás és teljes változat: http://lmv.hu/node/3629

Nincsenek megjegyzések: