2008. szeptember 22., hétfő

Új magyar népszínmű

Új magyar népszínmű a fekete csuklyások és a a rendőrök utcai kergetőzése. Kacagj Bizánc! Itt vannak az örök kékek és zöldek.
Budapest utcáin randalírozó - kukaborogató, molotovkoktél dobáló fekete csuklyás - "úgynevezett szélsőjobbos" szervezőket és elkövetőeket azért nem találja soha a rendőrség, mert a provokátorok is nagy valószínűséggel szervezettek.
Én mint amatőr motiváció kutató - a tisztán látás igényével - úgy vélem a lényeg az kinek áll érdekében és micsoda? Qui Prodest? Ma közismerten - csak ki nem mondhatóan - Magyarországon egy nagy pénzszivattyú működik. "Győztes vesztes" szabályokat hoznak. (Ez a törvénykezés.) Ettől kezdve ezek ernyője alatt - "TÖRVÉNYESEN" - lépik meg a 8 % feletti kamatot és tartják a béreket 20-30 %-on. A marzs megy a "külföldi befektetők" zsebébe a jutalék meg a ... Ilyen egyszerű ez. A médiában meg megy a hisztériakeltés, mint a pénzszivattyúnak a fedése. Homok a szemekbe. Ne lássa a paraszt, hogy a szomszédban 1-2 % a kamat míg nálunk 8 %. Ne lássa hogy az árak ugyanazok, de a bérek az ötöde, hatoda. A "homok a szembe" fedő mutatvány érdekében vannak a szervezett felvonulások, amelyekre provokációkat szerveznek. Pontosan tudják a szervezők mire harap a társadalom ideges része, a csőcselék. (Csontot a kutya elé.) Most például a cigusok kimosták az árpádsávos zászlót. (Ülnek Lakatos Orbánék mert elfogyott a lóvé is ki kék találni valamit. Na itt van ez az ágnesasszonyozás. Mussuk ki mint józsefatilla annya a város öszes szennyesét. Nicsak, itt egy árpádsávos zászló.) Ügyes. Turul ügy, buzik vonulása, roma demonstráció, a "fasizmus elleni charta" ... és így tovább. Folyamatoson fasisztázzák a népet, a magyarságot mint egy taknyos kölyköt, akinek azt hajtogatják te rossz vagy. Te, te embernek is alkalmatlan intoleráns. Te, te nagyon hülye. Ezt bizony titkos - helyesebben magukat rejtő - szervezetek csinálják a pénzvilággal és a médiával karöltve. Nagy mutatvány. Mert véletlenek ugye nincsenek, csak előre nem látható események.
Dalban:
Cseh-Bereményi: Kék Páviánok

Nincsenek megjegyzések: