2011. február 12., szombat

Húsz év summázata

A magyar politikai osztály, az úgynevezett "elit" az elmúlt húsz évben elérte, hogy a Magyar Köztársaság minden egyes polgárát - az államadósságon keresztül - 2,1 millió forint adósság terheli, hiszen az államnak nincs pénze. Az újratermelhető nemzeti vagyont is kiárusították.
A fedezet az állampolgárok által befizetendő adó, amit tőlünk hajtanak be, miközben ők megvagyonosodtak. Adósságcsapdáról kommunikálnak, mitha mindez elkerülhetetlen lett volna.
A köztársaság állampolgárainak döntő hányada a létbizonytalanságban él.
Egyiptomban a nép - a létbizonytalanság miatt - elzavarta a hatalom fejét. Mi kit, vagy kiket zavarjunk el? Ha netán itt is hasonló tömegdemonstrációra kerülne sor mondjuk a Kossuth téren, hol az a hadsereg, ami rendet tehet? A Magyar Köztársaság hadserege, operett hadsereg. Több adóhivatalnok és rendőr van, mint katona. Tudható kik a felelősök, név szerint. Az 1990-től a 2010-es választásokig terjedő időszak parlamenti képviselői, azaz a magyar idősoros törvényhozás. Itt az ideje hogy a III. Köztársaság  elszámoljon államadóssággal. Magyarország kormányfői: 


Antall József és kormányzata
Boross Péter és kormányzata
Horn Gyula és kormányzata
Orbán Viktor és kormányzata
Medgyesi Péter és kormányzata
Gyurcsány Ferenc és kormányzata
Bajnai Gordon. és kormányzata.

Ne egymásra mutogassanak, hanem adjanak számot arról, hogy mikor és mennyi adósság terhet akasztottak az állampolgárok nyakába a mai 2,1 millió forint / fő összegből. 

Nincsenek megjegyzések: