2010. december 28., kedd

Mi a probléma?

A problémák nem feltétlen megoldásra várnak - van ugye olyan is, ami magát oldja meg - ki is lehet élvezni őket.
Mai élvezetes hírek:
- Tragikomédia: Mai hír, hogy az ágy alól kerítették elő a rendőrök az ötgyermekes atyát, aki nem vonult be börtönbüntetésére, mert ki akarta várni ötödik gyermeke születését. A népes rokonság állítása szerint a nyíregyházi rendőrök elektromos sokkolót alkalmaztak és félholtan húzták ki. Az atya a szállítás közben elhunyt, a mesterséges lélegeztetés és a mentők ellenére is.  A rendőrség szerint ugyan lehetne sokkolójuk, de nem telt rá és az atya természetes úton hunyt el, keringési rendellenesség következtében. 
- Kutyakomédia: Az mr1 adásában az újságíró interjúalany egy perces néma csenddel szerette volna kezdeni a megszólalását, tiltakozásul a tervezett médiatörvény ellen  A riporter  nem várta meg míg megszólal. "Nem engedték, hogy nyilvánosan hallgasson." Majd aztán máshol mégis megszólalt ez a néma levente. 

Jereváni rádió sasadi fiókja közleményei:
- Hallgatóink azt a kérdést tették fel nekünk, hogy járjunk utána, pontosan mennyi is a kétszer kettő? Három, avagy öt? Ezúton tájékoztatjuk hallgatóinkat, hogy szerkesztőségünkben a vélemények megoszlanak.

- Kovács Pistike levelet írt a Jereváni rádió sasadi fiókjának: Mi legyek, ha nagy leszek? Fiú, vagy lány?
Szerkesztőségünk a gyermek identitása - esetleges coming outja - érdekében szavazást hírdet.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Főszerkesztő Uram "élvezetes hírei" elég sokkolóak. De igyekszünk követni a jereváni úton.